Docent gevaarsbeheersing

 

Het is mogelijk via SRDG de opleiding tot docent gevaarsbeheersing te volgen. Vele organisaties die met publiek in aanraking komen hebben in toenemende mate last van agressieve klanten. Leren omgaan met agressie is dan ook voor velen een vereiste. Een training agressieregulatie of omgaan met agressie onder leiding van een docent gevaarsbeheersing biedt uitkomst.

Opleiding docent gevaarsbeheersing 
Het doel van de opleiding docent gevaarsbeheersing is de deelnemert, voldoende kennis, inzicht en attitude te geven zodat hij/zij zelf een training omgaan met agressie / gevaarsbeheersing op kan zetten. De toekomstige docent gevaarsbeheersing leert tijdens de opleiding omgaan met agressie hoe hij/zij anderen weerbaar maakt in agressieve situaties. Tijdens de opleiding wordt de nodige aandacht geschonken aan de eigen vaardigheid omtrent geweldsbeheersing en persoonlijke weerbaarheid, waaronder het toepassen van zelfverdedigings -en controletechnieken.

Investering
De opleiding docent gevaarsbeheersing, vindt plaats op 14 zaterdagen en kost  inclusief een opleidingsboek € 1240,-.

Opleidingsdagen
De opleidingsdagen zijn 14 zaterdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur. Er start weer een opleiding op zaterdag 20 maart 2021.

Inschrijven
Voor inschrijving neem je contact op met:
Bureau Op Eigen Kracht
Leo Verhoeven
Hulst 71
5662 TD Geldrop
040 - 285 26 82 / 06 - 57 193 734

Leo@opeigenkracht.nl


of met:
Susanne Verhoeven
06 - 480 193 72

Locatie
De opleiding vindt plaats op:
Sportcentrum Technische Universiteit Eindhoven
Onze Lieve Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven.

Toelatingseisen
Affiniteit met weerbaarheid, zelfverdediging en/of gevaarsbeheersing. Ook een opleiding op het gebied van pedagogiek, HTV, SPH, SPW, psychologie of communicatie is voldoende als je fysieke vaardigheid beperkt is. Twijfel je over de aansluiting van jouw opleiding of ervaring? Stuur dan een e-mail met je c.v. naar leo@opeigenkracht.nl en je krijgt een persoonlijke terugkoppeling.

Voor informatie over Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing ga naar www.gevaarsbeheersing.nl  Wij hopen je op de opleiding te ontmoeten.

Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing - Hulst 71 - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@gevaarsbeheersing.nl        Website by The Cre8ion.Lab