Links

www.agressie-trainingen.startpagina.nl Startpagina over alle soorten trainingen op het gebied van agressie.
www.armavi.nl

ArmaVi is gespecialiseerd in coaching (individueel en in teamverband), communicatietrainingen en het verzorgen van trainingen ter bevordering van de groepsdynamiek. 

www.barkadefense.nl

Barkadefense uit Amsterdam verzorgt trainingen, workshops en cursussen op het gebied van zelfverdediging en weerbaarheid voor kinderen, jongeren en volwassenen.

www.beets-trainingen.nl

Het gespecialiseerde bureau Beets Trainingen uit Roosendaal richt zich op het vergroten van de weerbaarheid, agressiehantering voor beroepsgroepen en het omgaan met agressie in de zorgsector.

www.bokitatrainingen.nl

Bokita Trainingen verzorgt trainingen en projecten op het gebied van weerbaarheid en zelfverdediging. Het bureau is gevestigd in Leiden en geeft workshops en trainingen aan verschillende doelgroepen: volwassenen, jongeren en kinderen.

www.budosport.nl Nihon sport Nederland biedt méér dan alleen maar goede budosportartikelen. Zij ontwikkelen sportartikelen en kleding om u succesvol te laten sporten zelfs gedrukt met eigen logo, om altijd en overal uw naamsbekendheid te vergroten! Nihon sport is met webshop dé partner in gevaarsbeheersing.
www.bureauevenwicht.nl

Trainingsbureau Evenwicht uit Drachten geeft advies en trainingen aan het bedrijfsleven, overheid , onderwijs en de zorgsector betreffende agressie en geweld.

www.bvweerbaarheid.nl

Bea Veldscholte uit Rotterdam is onafhankelijk docent in weerbaarheidstraining, zelfverdediging en gevaarsbeheersing.

www.Catharsis.nu

Trainingsacademie Catharsis uit Maarsenbroek is gespecialiseerd in het geven van trainingen en omgang met verbale en fysieke agressie en weerbaarheid.

www.debrug-weerbaarheid.nl

De Brug is een centrum voor weerbaarheid, gevaar- en criminaliteitbeheersing.

www.ee-company.nl

Events en Entertainment Company uit Maarheeze organiseert teambuilding activiteiten, live entertainment en themafeesten waarbij fun, veiligheid en service de belangrijkste pijlers zijn.

www.habilis.nl

Habilis is een adviesbureau uit Eindhoven gespecialiseerd op het gebied van Human Resource Management (HRM) en Executive Search.

www.hoe-zo.eu

Het Zwijndrechtse HOE?ZO! is een trainingsbureau voor (jeugd)coaching en training op het gebied van weerbaarheid, gevaarsbeheersing, faalangst en agressie.

www.instituutsterk.nl

Instituut Sterk uit Heesch biedt Allround Self Defence lessen, sportieve op maat gesneden ontwikkelingsprogramma’s en cursussen aan gebaseerd op zelfverdediging, gevaarsbeheersing en omgaan met agressie.

www.jellinek.nl Jelinek.nl is een informatieve site over alcohol en drug verslaving. De Jellinek is een instelling voor verslavingszorg en -preventie in Amsterdam en de Gooi- en Vechtstreek.
www.jema-coaching.nl

JEMA training verzorgt coaching en trainingen op het gebied van  agressiebeheersing, omgaan met agressie van klanten, agressie op de werkvloer en weerbaarheid voor kwetsbare doelgroepen.

www.joskleijnen.nl

Jos Kleijnen geeft trainingen en cursussen voor kinderen en volwassenen op het gebied van weerbaarheid, zelfvertrouwen, Tai Chi, intuitieve ontwikkeling en helende tao.

www.kamlung.nl

Martial Arts School Kamlung is gevestigd in Heenvliet en verzorgt trainingen in verschillende vechtstijlen, zoals gham long pai kung fu, muaythai en kickboxing. Kamlung organiseert ook survivals, triathlons en run-bike-runs.

www.libra-sport.nl

Diverse weerbaarheids- en agressiereductie trainingen & Rots & Water trainingen voor school-, jeugd- en zorgteams.

www.mindyourdefence.nl

Mind Your Defence is gespecialiseerd in vitaliteit en weerbaarheid op de werkplek. Onze trainers hebben zelf vele jaren werkervaring opgedaan in een management- of ondersteunende functie bij de overheid, in de non profit sector of het bedrijfsleven (MKB en Multinationals). Zij kunnen zich als docent gevaarsbeheersing goed verplaatsen in de verschillende belangen op kantoor en maatwerk leveren hoe een weerbaarheidstraining kan bijdragen aan bedrijfsefficiëntie.

www.NISW.eu

Het NISW is een instituut uit Hank dat gericht is op het geven van deskundige trainingen en adviezen op het gebied van agressie, persoonlijke veiligheid, sport en weerbaarheid.

www.opeigenkracht.nl

Op Eigen Kracht is gespecialiseerd in het geven van maatwerktrainingen in omgaan met verbale en fysieke agressie.

www.opeigenkracht.nl

Bureau Op Eigen Kracht is SRDG en CEDEO erkend. Het verzorgen van trainingen in omgaan met agressie, weerbaarheidstrainingen, agressieregulatie, opleiden tot crisiscommunicator, docent RTGB, docent gevaarsbeheersing is onze specialiteit. Wij maken graag een afspraak om naar u toe te komen en uw wensen kosteloos te bespreken.

www.pure-power.nl

Pure Power geeft communicatieadvies en verzorgt trainingen die de omgang met cliënten, collega’s, leidinggevenden en externe publieksgroepen verbeteren.

www.retzef.nl

RetZef uit Dordrecht is gespecialiseerd in het geven van agressietraining en -advies aan het bedrijfsleven, overheidsinstellingen, de zorgsector en particulieren.

www.rezist.nl

Bureau Rezist uit Oestgeest is gespecialiseerd in het geven van fysieke en mentale weerbaarheidstrainingen voor bedrijven en instellingen.

www.ronatraining.nl

Het Amsterdamse Rona Training & Adviesbureau is gespecialiseerd in trainingen op het gebied van agressiehantering en -reductie.

www.safetytrainingcenter.nl

Krav Maga is Hebreeuws voor ‘contact combat’. Bij Krav Maga leer je hoe je preventief handelt tegen geweld en hoe je jezelf verdedigt tegen verschillende vormen van agressie.

www.se-tra.nl SE-TRA is een Trainings- en Adviesbureau uit Almere dat zich heeft gespecialiseerd in het aanbieden van cursussen en trainingen op het gebied van gevaarsbeheersing, omgaan met  agressie en geweld.
www.stichtingeigenkracht.nl

Stichting Eigen Kracht geeft les in preventie, weerbaarheid en zelfverdediging aan  meisjes, vrouwen en mensen met een handicap.

www.tcweerbaarheid.nl

Traingscentrum Weerbaarheid uit Buitenpost richt zich op het leveren van (doorlopende) trainingen, workshops en cursussen op het gebied van gevaarsbeheersing voor alle mogelijke doelgroepen in de maatschappij.

www.trainers4you.nl

Trainers 4 You uit Roermond geeft trainingen aan beroepsgroepen en jongeren met weerbaarheids- en gedragsproblemen.

www.trainersgroepweerbaarheid.nl

Trainersgroep Weerbaarheid Noord-Nederland richt zich op methodiekontwikkeling, scholing van professionals en het geven van trainingen aan diverse doelgroepen rondom het thema ‘weerbaarheid’ en het omgaan met agressie.

www.unitydrugs.nl

Unitydrugs.nl is een site over druggebruik in de dance-scene. Unity is een vrijwilligersproject, voor en door jongeren uit de dance-scene. Op dance-evenementen, parties en in clubs geven zij objectief en 'open-minded' voorlichting over veilig(er) gebruik van alcohol en andere drugs. Belangrijkste kernpunten van Unity zijn: Eigen verantwoordelijkheid en het verminderen van risico's door verspreiding van kennis.

www.veilig.nl Op deze site vind u alles op het gebied van veiligheid, van producten tot diensten.
www.vips-trainingen.nl

Vips-trainingen geeft Anti-agressietrainingen, overvaltrainingen, preventie van en omgang met dreigend en/of destructief gedrag, weerbaarheidstrainingen en teambuilding aan personen, winkelpersoneel, kinderen, bedrijven en overheid.

www.weerbaarheid-jankowski.nl

Monique Jankowski  is docente zelfverdediging/sociale weerbaarheid en verzorgt uiteenlopende cursussen en trainingen. Van weerbaarheidstrainingen voor kinderen tot training gevaarsbeheersing voor bedrijven.

www.weerbaarpersoneel.nl

Buro voor Weerbaar Personeel verzorgt trainingen en ondersteuning op het gebied van weerbaarheid, omgaan met agressie, assertiviteit, zelfverdediging en seksuele intimidatie.

www.zelfsterk.nl

Zelf Sterk uit Zoetermeer biedt oplossingen aan in de vorm van mentale en fysieke trainingen met een vechtsport component.Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing - Hulst 71 - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@gevaarsbeheersing.nl        Website by The Cre8ion.Lab