FAQ

 

Waar vind ik een aansprakelijkheidsverzekering?

Verschillende docenten hebben zich aangemeld bij nlcoach. Deze organisatie zet zich in voor de belangen van coaches op welk niveau dan ook. Informeer daar eens naar de mogelijkheden. www.nlcoach.nl

 

Welke inschrijvingseisen zijn er voor register docent gevaarsbeheersing?

Allereerst is het van belang dat je de opleiding docent gevaarsbeheersing heb afgerond met een diploma. Vervolgens zul je in het bezit moeten komen van een goedgekeurde VOG - verklaring. Ook zul je een maal in het jaar een bijscholing willen volgen, om je kennis op het gebied van gevaarsbeheersing up-to-date te houden.  
Docenten die niet in het bezit zijn van een diploma docent gevaarsbeheersing maar toch menen aan de criteria voor een register docent gevaarsbeheersing te voldoen kunnen een verzoek hiertoe indienen bij het bestuur van de stichting. Ga naar contact.


 

Hoe kan ik me inschrijven in het register docent gevaarsbeheersing?

Om ingeschreven te worden in het register dient u het volgende te doen:

  • Stuur een mail naar info@gevaarsbeheersing.nl of ga naar contact. Geef hierin aan dat u zich in wilt schrijven in het register. Vermeld u naam, adres, postcode en woonplaats.
  • U krijgt vervolgens een inschrijfformulier en een VOG - verklaring toegestuurd. De VOG - verklaring dient u goed te laten keuren door uw gemeente.
  • Stuur deze verklaring met inschrijfformulier retour naar ons secetariaat. Geef daarbij duidelijk aan wat uw specialiteiten zijn op het gebied van gevaarsbeheersing. Ook uw opleidingen en andere zaken omtrent het  geven van cursussen zijn van belang.
  • De registerbijdrage is € 55,- per jaar. Maak deze over op het bankrekeningnummer van het register met vermelding 'inschrijven register'.
  • U ontvangt hierna de inlogcode, zodat u kennis kunt nemen van de informatie voor ingeschrevenen.
  • U bent vanaf dat moment voor klanten en cursisten te vinden in het register docent gevaarsbeheersing. 

 

Wat is een VOG - verklaring?

Een VOG - verklaring is een verklaring omtrent het gedrag. Stichting register docent gevaarsbeheersing wil de kwaliteit van de docenten die in het register vermeld staan waarborgen. Daarom is het van belang dat alle docenten een VOG - verklaring inleveren voordat zij toegelaten worden in het register. Een VOG-verklaring mag niet ouder zijn dan 5 jaar.


 

Wat zijn de kwaliteiten van een docent gevaarsbeheersing?

Docenten Gevaarsbeheersing zijn breed inzetbaar om op maat gesneden cursussen rondom het  zeer actuele thema “agressie c.q. geweld” te verzorgen. Dit voor vele doelgroepen, zoals overheidspersoneel (Politie, Koninklijke Marechaussee, Defensie, bijzondere opsporingsambtenaren, ambtenaren sociale dienst, enz.) en andere beroepsgroepen zoals bewakingspersoneel, horecaportiers, winkelpersoneel, conciërges, leraren, stewards, personeel thuiszorg, EHBO en taxichauffeurs. Ook kunnen ze weerbaarheidstrainingen voor diverse doelgroepen organiseren. Kortom zij kunnen een cursus verzorgen voor mensen die in contact kunnen komen met fysieke als zowel verbale agressie.

 

Ik zoek een docent gevaarsbeheersing. Hoe kom ik daarmee in contact?

U komt in contact met een passende docent gevaarsbeheersing door te surfen naar register leden. Vervolgens ziet u al een aantal leden vermeld op de site. Deze zijn op woonplaats in alfabetische volgorde geplaatst. U kunt specifieker zoeken als u een naam, woonplaats, specialiteit, opleiding etc. in toets in het veld achter zoek. Als u tenminste 3 letters intoets komen er verschillende docenten naar boven. U klikt op de passende docent en ziet vervolgens zijn verdere informatie of gegevens. U kunt met de betreffende docent rechtstreeks contact opnemen.


 

Hoe kom ik aan een VOG-verklaring?

Het bestuur doet voor u de aanvraag van een VOG-verklaring met de door u aangegeven informatie. De hele procedure duurt ongeveer 14 dagen. Allereerst kunt u een mail sturen naar info@gevaarsbeheersing.nl. Vermeld hierbij u naam, adres, postcode en woonplaats. U krijgt binnen 2 weken de VOG - verklaring toegestuurd. 


 

Hoe vind ik een passende docent gevaarsbeheersing in het register?

U vindt een passende docent gevaarsbeheersing in het register door te surfen naar register leden. Vervolgens ziet u al een aantal leden vermeld op de site. Deze zijn op woonplaats in alfabetische volgorde geplaatst. U kunt specifieker zoeken als u een naam, woonplaats, specialiteit, opleiding etc. in toets in het veld achter zoek. Als u tenminste 3 letters intoets komen er verschillende docenten naar boven. U klikt op de passende docent en ziet vervolgens zijn verdere informatie of gegevens. U kunt rechtstreeks met de docent contact opnemen. Voor meer informatie over de docent kunt u een mail sturen naar leo@gevaarsbeheersing.nl.


Meest gestelde vragen
Waar vind ik een aansprakelijkheidsverzekering?
Welke inschrijvingseisen zijn er voor register docent gevaarsbeheersing?
Hoe kan ik me inschrijven in het register docent gevaarsbeheersing?
Wat is een VOG - verklaring?
Wat zijn de kwaliteiten van een docent gevaarsbeheersing?
Ik zoek een docent gevaarsbeheersing. Hoe kom ik daarmee in contact?
Hoe kom ik aan een VOG-verklaring?
Hoe vind ik een passende docent gevaarsbeheersing in het register?


Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing - Hulst 71 - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@gevaarsbeheersing.nl        Website by The Cre8ion.Lab