Masterclass op zaterdag 21 mei 2022

 

In deze masterclass van 09.00 uur tot 16.00 uur vergroten we onze kennis van allerlei werkvormen, gebaseerd op het boek van kinderpsychologe Dominiek Huis in 't Veld-Verhoeven, 'De speeltuin van de kindertherapeut'.  Hierbij verzamelde zij 100+ werkvormen van allerlei therapeuten. In de middag  gaan we kijken hoe deze inzetbaar zijn binnen de praktijk van jullie werk.  Hoe we van kinderen een vertaalslag kunnen maken naar volwassenen, een interactieve middag waarbij we tot nieuwe werkvormen kunnen komen samen.  Tevens zal zij al enkele parels delen uit haar volgende boek, wat zomer 2022 verschijnt. Ook zal zij enkele werkvormen demonstreren en is er uiteraard mogelijkheid tot vragen stellen mbt haar vakgebied, de kinder en jeugdpsychiatrie. 

Dominiek is tevens hypnotherapeut en zal in de ochtend starten met jullie een inleiding te geven in het gebruik van hypnose, een onderwerp wat in opkomst is en waar veel misverstanden over bestaan. Wat is het wel en wat is het niet? Hypnose gaat ook voor een groot deel over de kracht van woorden en taal, de suggesties die je doet. 

Hoe beïnvloeden we bewust en onbewust het brein van onze clienten, deelnemers, collega's, kinderen? Hoe je iets zegt, kan een wereld van verschil maken. 

We nemen een aantal voorbeelden door. Hoe zetten we taal in ons voordeel in en hoe geven we positieve suggesties mee? 

Om 13.00 uur tot 16.00 uur gaan we weer lekker aan de slag in de dojo. Oefenen met casussen en de geleerde technieken toepassen. Afgewisseld met energieke energizers uiteraard!

We zien jullie graag dan! 

 


Hoe schrijf je jezelf in?

Stuur een e-mail naar leo@gevaarsbeheersing.nl. Leo stuurt je daarna een reactie. Na de reactie van Leo mag je € 65,- alleen voor leden van SRDG  overmaken op rekening Bureau Op Eigen Kracht NL94ABNA0620376724 onder vermelding van masterclass gevaarsbeheersing 21 mei 2022. Schrijf er a.u.b. je voor -en achternaam duidelijk bij. Inschrijving gaat op volgorde van betaling. Op de dag zelf krijg je een factuur. Vermeld ook op wiens naam de factuur moet worden gesteld. Leden gaan voor niet-leden. Niet leden betalen € 95,-.
We verwachten dat deze dag populair zal zijn, dus vol=vol. Als SRDG-lid voldoe je bij deelname aan deze masterclass aan de bijscholingseisen.

Leuk om jullie weer te zien!! Ontvangst vanaf 08.30 uur.

Wat is het adres?
De masterclass gaat plaats vinden op de TU Eindhoven.
Adres: Studentensportcentrum Eindhoven

Onze Lieve Vrouwestraat 1

5612 AW Eindhoven

 Schroom niet om vragen te stellen. Ik help je graag verder.

Met vriendelijke groet,

Leo Verhoeven RDG

Register Docent Gevaarsbeheersing
Hulst 71
5662 TD Geldrop
T: 040 285 26 82
     06 57193734

image001

 

Stichting Register Docent Gevaarsbeheersing - Hulst 71 - 5662 TD Geldrop - 040 285 26 82 - info@gevaarsbeheersing.nl        Website by The Cre8ion.Lab